gestorías a Cornellà de Llobregat

Gestoria a Cornellà de Llobregat

A la nostra gestoria a Cornellà de Llobregat oferim serveis d'assessoria laboral, fiscal, mercantil, gestió immobiliària...

Professionalitat, serietat i eficàcia. Des de 1982 aquestes són els senyals d'identitat de la nostra gestoria a Cornellà de Llobregat. A Gestoria Romo estem especialitzats assessorant petites i mitjanes empreses que precisen externalitzar part del seu departament administratiu per ser atesos per professionals especialistes per les diferents matèries.

La nostra tasca està avalada per una sòlida experiència en temes fiscals, laborals i del departament de vehicles i gestió immobiliària, que ens permeten oferir al client la solució més idònia en tot moment.

Tenim un equip interdisciplinari de professionals que ens ajuden a elaborar estratègies integrades i avantatjoses per la seva companyia, mantenint-li sempre informat de totes les novetats i normatives que puguin afectar al seu negoci.

El nostre èxit es basa en la comprensió de les necessitats dels nostres clients i a proporcionar solucions. A la nostra gestoria a Cornellà de Llobregat estem compromesos amb la confiança, truqui'ns i deixi'ns assessorar-li amb tot el que precisi.

gestoria Cornellà de Llobregat

 

Horari

De dilluns a dijous

de 9:00 a 14:00 y de 16:00 a 20:00

Divendres

de 9:00 a 13:00

Cercador

Gestoría Romo

  C/ Fèlix Just Oliveras, 24,
Cornellà de Llobregat, 08940, (Barcelona)

  93 471 46 50

  93 376 18 31